LOCALIZARE
HOtelul se afla in Almaza Bay, pe coasta de nord, la 37 km este de Mersa Matrouh. Plaja din golful Almaza este la 100 de metri de Jaz Tamerina, golful Almaza. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mersa Matruh, situat la 40 km de hotel.

FACILITATI
Jaz Tamerina, Almaza Bay are un centru de fitness, gradina, o terasa si un restaurant in Marsa Matruh. Avand un bar, hotelul de 5 stele are camere cu aer conditionat si baie privata. Unitatea de cazare ofera un club pentru copii si room service pentru oaspeti. Unitatea de cazare ofera un loc de joaca pentru copii. Puteti juca tenis de masa si tenis la acest hotel de 5 stele si puteti inchiria masini.Personalul de la receptia deschisa nonstop vorbeste araba si engleza.

CAMERE
Toate camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si cutie de valori. Camerele de la Jaz Tamerina, Almaza Bay sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Asistenta turistica; Transfer aeroport CAI - hotel Marsa Matruh - CAI, apx. 5.5/sens; Avion OTP-CAI 2023 Bucuresti - CAIRO; Avion CAI-OTP 2023 CAIRO - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre JAZ TAMERINA, Marsa Matruh, Egipt