Sejur Maldive - Soneva Jani

Soneva Jani se află pe insula Medhufaru, intr-o lagună de 5,6 km din atolul Noonu, si oferă vile pe insulă si deasupra apei. Fiecare vilă situată deasupra apei se deschide spre propria sa intindere de lagună si oferă piscină privată si acoperis retractabil in dormitorul principal, pentru a admira stelele. Unele vile au tobogane de la ultimul etaj direct in lagună.

Toate vilele au interior cu design frumos, realizat cu materiale naturale. Oferă si un dormitor matrimonial spatios, cu zonă de dormit alăturată pentru copii. Toate vilele au baie in aer liber cu cadă, dus si acces la lagună. De asemenea, oferă minibar cu aparat espresso si cramă privată cu o selectie de vinuri. Este disponibilă o terasă in aer liber si o zonă de relaxare cu sezlonguri. Oferă acces direct la lagună.

Facilitătile principale de la Soneva Jani sunt disponibile la The Gathering, o clădire cu 3 etaje care găzduieste principalele restaurante, precum si un observator, un centru spa, un magazin de cadouri si centru de scufundări si sporturi nautice. De asemenea, există cinematograf deasupra apei, teren de tenis, grădini labirint, eco-centru si sală pentru copii pe insula principală.

Soneva Jani oferă o serie de optiuni de luat masa si bucătării, precum si o cameră cu branzeturi, o cameră cu ciocolată si o cameră cu inghetată, disponibile gratuit pentru toti oaspetii.

Proprietatea este la 40 de minute de mers cu avionul de la Aeroportul International Male si la 1 oră de mers cu barca cu motor de la Soneva Fushi, complexul partener al proprietătii.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Soneva Jani, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate