Craciun 2019 – SÂNGEORGIU DE MUREŞ / HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB

SÂNGEORGIU DE MUREŞ Staţiunea, renumită pentru apa sărată şi nămolul mineral, se situează în vecinătatea oraşului Târgu Mureş. HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB 3*/4* Localizare: este situat în staţiunea Sângeorgiu de Mureş, la 3 km de oraşul Târgu Mureş. Cazare: hotel de 4*: este asigurat în camere dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat, seif, LCD […]

SÂNGEORGIU DE MUREŞ
Staţiunea, renumită pentru apa sărată şi nămolul mineral, se situează în vecinătatea oraşului Târgu Mureş.
HOTEL APOLLO WELLNESS CLUB 3*/4*
Localizare: este situat în staţiunea Sângeorgiu de Mureş, la 3 km de oraşul Târgu Mureş.
Cazare: hotel de 4*: este asigurat în camere dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat, seif, LCD tv, uscător de păr, minibar, wifi, telefon, balcon.
Hotel de 3*: camere dotate cu grup sanitar propriu, televizor, minibar, telefon.
Masa: mic dejun sau demipensiune.
Facilităţi: recepţie, restaurant, centru wellness, bază de tratament, parcare, Kids club, sală de conferinţe.
Sport si wellness: centru wellness cu piscină, piscină cu apă sărată, saune, sală de fitness, cosmetică, manichuiră, pedichiură, hammam, jacuzzi, masaj, solar.
Ştrand: piscine cu apă dulce, piscină cu apă sărată, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, terase, zone de relaxare, zone pentru nudişti, teren de volei.
Bază de tratament: în incinta bazei de tratament sunt disponibile următoarele tratamente: baie sărată în bazin şi cadă, împachetare cu nămol, duş scoţian, duş subacval, magnetoterapie, current galvanic, ionogalvanizare, tens, tarbert, unde scurte, curenţi diadinamici, curenţi interferenţiali, ultrasunet, laserterapie, radiaţii infraroşii, aerosoli, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie.

PACHET CRĂCIUN

Tarife în RON / persoană/ pachet

Tip cameră

4 nopţi
22.12 – 26.12.2019

5 nopţi
21.12 – 26.12.2019

Cameră dublă 4*

1200

1400

Cameră dublă 3*

1040

1200

Copii 5-12 ani

470

575

Supliment single

300/RON/sejur

350/RON/sejur

Tarifele includ: 4 sau 5 nopţi cazare cu mic dejun bufet, prânz de Crăciun bufet, acces nelimitat la Centrul Spa, surprize de la Moş Crăciun pentru copii.